Top nationale Thailand-verhalen van de afgelopen week: toegangsprijs voor toeristen goedgekeurd, Cobra Gold 2023 en meer

FOTO: Matichon

Hier is een blik op de beste NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van vorige week, maandag 13 februari 2023, tot zondag 19 februari 2023. Ze zijn niet op een bepaald niveau belangrijk, maar staan ​​op volgorde van publicatiedatum.

Laten we beginnen en kijken wat de topverhalen waren!

1. Thaise man onderneemt 1200 km te voet om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

De bruid zei ja!

2. 1,900 Chinese vluchten landen in Thailand terwijl Chinese toeristen in grote aantallen beginnen terug te keren

Welkom terug!

3. Een jong lid van het "Wild Boar" jeugdvoetbalteam dat uit Thaise grot werd gered, is overleden in het VK

Rust in vrede.

4. 6000 Amerikaanse soldaten, het grootste aantal in tien jaar, om vanaf eind februari Cobra Gold 2023 bij te wonen in Oost-Thailand

De belangrijkste deelnemers aan de training van dit jaar zijn Thailand, de VS, Singapore, Japan, Indonesië, Zuid-Korea en Maleisië. China, India en Australië zullen deelnemen aan de humanitaire hulpmissie.

5. Thais kabinet keurt toegangsprijs voor internationale aankomsten goed

De vergoeding van 150 baht wordt geïnd van land- en zeepassagiers en 300 van vliegtuigpassagiers. De vergoeding wordt ook niet toegepast op houders van diplomatieke paspoorten, geldige werkvergunningen of speciale werkvergunningen voor specifieke beroepen.

En dat was alles voor deze week. Zoals altijd bedankt voor het lezen van Pattaya News/TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.