Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: buitenlanders die gestolen creditcards gebruiken, Franse rijder in rekening gebracht na vluchtmisdrijf en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 13 februari 2023 tot en met zondag 19 februari 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Vijf mannen zouden een Canadese man hebben aangevallen voordat ze zijn horloge en geld meenamen in Patong.

Een Canadese man die naar verluidt is aangevallen door een groep van vijf mannen in Patong, weigerde voor het incident zijn eten en drinken in een restaurant te betalen, aldus de restauranteigenaar, die een heel ander verhaal vertelt dan de toerist.

2. Een groep buitenlanders gebruikt naar verluidt gestolen creditcards van andere buitenlanders om dure producten in Phuket te kopen.

Deze verdachten zijn Aziatische mannen, maar hebben mogelijk valse Amerikaanse paspoorten, dragen witte petten en een masker, dragen een zwarte tas en dragen zwarte schoenen en hebben volgens de politie veel winkels in de omgeving van Phuket overvallen.

3. Een Canadese man die op het punt stond het koninkrijk Thailand te verlaten, wordt ondervraagd nadat zijn Thaise vriendin opgehangen was gevonden in Patong.

Plaatsvervangend hoofd van de nationale politie Surachate "Big Joke" Hakparn heeft bevestigd dat een Thaise vrouw die in Patong was opgehangen, geen moordslachtoffer was en dat haar Canadese vriend die op een luchthaven werd vastgehouden toen hij Thailand probeerde te verlaten, waarschijnlijk niet betrokken was.

4. Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de heer BOOUAKKAZ wordt beschuldigd van roekeloos rijden met hoge snelheid en aanrijding met ernstige verwondingen tot gevolg.

5. Een groep buitenlandse motorcoureurs werd naar verluidt gewaarschuwd voor overlast voordat er een gevecht met de lokale bevolking uitbrak op Bangla Road in Patong.

Twee buitenlanders en drie Thais zijn gearresteerd na ruzie over motorraces in Patong.

De betrokken partijen schudden elkaar de hand en verontschuldigden zich voor het incident.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.