Lichaam van Myanmarese vrouw drijvend gevonden nabij het eiland Tao in Surat Thani

Soerat Thani –

Het lichaam van een vrouw uit Myanmar werd drijvend gevonden in de buurt van het eiland Tao (schildpad) in Surat Thani.

De Royal Thai Navy meldt dat ze door een niet-geïdentificeerde lokale visser op de hoogte zijn gebracht dat het lichaam van een vrouw is gevonden op ongeveer 12 zeemijl van het eiland Tao. In de buurt van het lichaam vonden vissers vaten van ongeveer 20 gallon die in de zee drijven.

Het reddingsteam van de Royal Thai Navy ging naar het gebied om het lichaam te bergen en het lichaam werd later door officieren geïdentificeerd als mevrouw AYE PA PA KHAING, 39, staatsburger van Myanmar.

Agenten kwamen er later achter dat ze met vijf andere bemanningsleden aan het werk was op een vrachtboot. De boot vertrok op 18 februari vanuit Chumphonth. Bemanningsleden van de boot vertelden relevante officieren dat de vrachtboot kapseisde nadat sterke golven toesloegen.

Vijf andere bemanningsleden overleefden en alleen Miss Khaing werd vermist.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.