Thaise minister van Toerisme opent Sarasin Bridge Festival

Phang Nga-

De Thaise minister van Toerisme en Sport heeft het Sarasin Bridge Festival officieel geopend.

Ons vorige verhaal:

Het Sarasin Bridge Festival wordt gehouden van vrijdag 17 februarith) tot en met zondag (19 februarith) om het toerisme in Phang Nga en Phuket, ten noorden van Phuket, te promoten.

De minister van Toerisme en Sport, de heer Phiphat Ratchakitprakarn, heeft het festival officieel geopend om 7:00 uur op zaterdag (17 februari).th) op de Sarasin-bruid. De Sarasin-brug was de eerste brug die het eiland Phuket met het vasteland van Phang Nga verbond. De toeristische campagne is bedoeld om Phang Nga en Phuket 'City to City' met elkaar te verbinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.