Viraal Bangla-weggevecht tussen buitenlandse motorcoureurs en lokale Thais in Phuket trekt de aandacht van de politie

VIDEO: Daynis Skorsez

Patong-

Een groep buitenlandse motorcoureurs werd naar verluidt gewaarschuwd voor overlast voordat er een gevecht met de lokale bevolking uitbrak op Bangla Road in Patong.

Een virale videoclip van mensen die vechten op Bangla Road ging gisteravond (15 februari) viraal op sociale mediath). TPN media heeft besloten de clip niet uit te zenden vanwege materiaal dat gevoelige kijkers kan storen.

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermpan Sirikong, vertelde de Phuket Express dat bij het incident veel buitenlandse motorcoureurs betrokken waren die een openbare ordeverstoring veroorzaakten aan het einde van de Bangla Road. De lokale bevolking en de politie probeerden hen te waarschuwen om te stoppen en op te houden, maar ze luisterden niet.

De buitenlandse motorcoureurs zouden lokale Thaise inwoners eerst hebben geduwd voordat de lokale bevolking bozer werd en de gevechten begonnen. De politie van Patong arriveerde en hield uiteindelijk beide betrokken partijen tegen, hoewel de meeste aanwezigen vluchtten. Lokale bewoners vertelden de geassocieerde Thaise pers dat de motorracers Fransen waren.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort.

Misschien vind je deze leuk:

In Patong zijn XNUMX buitenlandse chauffeurs gearresteerd omdat ze geen rijbewijs hadden.

Het hoofd van het consulaat van het Franse kantoor in Phuket had een ontmoeting met de politie van Patong nadat 20 Franse motorcoureurs waren gearresteerd.

Een Franse motorrijder is aangeklaagd voor aanrijding nadat een Thaise voetganger ernstig gewond raakte in Patong.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.