Tweeëntwintig krokodillen in beslag genomen uit huis in Thalang, Phuket

Thalang-

Tweeëntwintig zoetwaterbabykrokodillen werden in beslag genomen uit een huis in Thalang.

Vanmiddag (16 februarith) ambtenaren van de Phuket Fisheries en het Thalang District Office inspecteerden een huis op een woonwijk in Sri Soonthorn. Ze hadden een anonieme klacht ontvangen dat babykrokodillen via online applicaties werden verkocht en in het hele land werden bezorgd.

Ambtenaren van Phuket Fisheries vertelden de Phuket Express dat de eigenaar van het huis, alleen geïdentificeerd als de heer Teeradet, 35, zichzelf aan ambtenaren presenteerde. Tweeëntwintig zoetwaterbabykrokodillen werden gevonden rond een betonnen zwembad in het huis. Alle krokodillen zijn in beslag genomen.

De heer Teeradet vertelde ambtenaren dat hij een legale vergunning had om krokodillen te bezitten en te verkopen, maar de vergunning was verlopen sinds 9 september.th van vorig jaar.

De functionaris van Phuket Fisheries vertelde de Phuket Express dat dhr. Teeradet wordt beschuldigd van illegaal bezit van beschermde dieren. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.