Minstens vijf doden en vijf zwaargewonden na botsing met pick-uptrucks in Krabi

FOTO: Stichting Redding Krabi Pitak Pracha

Krabi-

Ten minste vijf mensen zijn ter plaatse dood verklaard, terwijl nog eens vijf ernstig gewond raakten nadat twee pick-up trucks in Krabi met elkaar in botsing kwamen.

De Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation meldt dat ze vanmorgen (16 februari) op ​​de hoogte zijn gebracht van het ongevalth) op Petch Kasem Road in Tap Prik, Mueang Krabi.

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen twee pick-ups aan langs de weg. Vijf mensen kwamen ter plaatse om het leven, terwijl vijf anderen zwaargewond raakten. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Allen zijn Thais.

Een pick-uptruck van Mitsubishi vervoerde acht mensen, van wie de meesten garnalenvangers zijn. Drie van hen liepen ernstige verwondingen op. Vijf mensen werden ter plaatse dood verklaard, drie mensen in de cabine van de pick-up en twee op de laadbak van de pick-up.

Twee mensen in een andere pick-uptruck liepen ernstige verwondingen op. Ze reisden van Kampaeng Phet in Centraal-Thailand naar Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.