Sarasin Bridge Festival om het toerisme in Phang Nga en Phuket te promoten

Phang Nga-

Het Sarasin Bridge Festival wordt gehouden van vrijdag 17 februarith) tot en met zondag (19 februarith) om het toerisme in Phang Nga en Phuket, ten noorden van Phuket, te promoten.

De directeur van de Phang Nga Tourism Authority of Thailand (Phang Nga TAT), de heer Uthit Limsakun, vertelde aan The Phuket Express: “De Sarasin-brug was de eerste brug die het eiland Phuket met het vasteland van Phang Nga verbond. Dit jaar is de toerismecampagne 'Visit Thailand Year' met de strategie om Phang Nga en Phuket 'City to City' met elkaar te verbinden.”

“De campagne is bedoeld om zowel Thaise als buitenlandse toeristen te verwelkomen via eventmarketing. Bij de brug wordt een lichttunnel van 30 meter lang opgesteld met enorme ballonnen. De Phang Nga TAT verwacht minstens 30,000 bezoekers uit Phang Nga en Phuket op het festival,” voegde dhr. Uthit toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.