Phuket stimuleert toerisme met straatkunst

Phuket -

Phuket City stimuleert het toerisme in de oude binnenstad van Phuket met straatkunst.

De burgemeester van Phuket, Saroj Angkanapilart, vertelde The Phuket Express: “We zijn klaar om Chinese en buitenlandse toeristen van over de hele wereld te verwelkomen om de prachtige oude binnenstad van Phuket te bezoeken en lokaal toerisme te ervaren. Er zijn het hele jaar activiteiten voor toeristen.”

“Er zijn veel bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Phuket, zoals Surin Circle, Suriyadet Circle, Chartered Intersection en meer. We hebben ook de oude binnenstad van Phuket versierd met straatkunst om het lokale leven en de cultuur te laten zien.” De burgemeester vervolgde.

“Straatkunst is te zien op muren rond de oude binnenstad van Phuket. Kunst kan ook toeristen aantrekken, aangezien de meeste Thaise en buitenlandse toeristen graag foto's maken. We willen toeristen graag uitnodigen om meer street art te komen bekijken die we hebben gepresenteerd.” De burgemeester besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.