Phuket Smart Bus geeft nieuwe dienstregeling uit

Phuket -

De Phuket Smart Bus heeft een nieuwe dienstregeling uitgegeven vanaf gisteren (14 februari) van Phuket International Airport, ten noorden van Phuket naar Rawai, ten zuiden van Phuket.

Volgens de Phuket Smart Bus verzorgt het bedrijf 17 ritten per dag van Phuket International Airport naar Patong naar Rawai en 17 retourvluchten, wat in totaal 34 ronden per dag is.

De dienst rijdt elke dag van 6 uur tot 20 uur. De Smart Bus rijdt elk uur (in de spits elke 0 minuten). De vergoeding is 10 baht voor de reis. De service biedt ook een pas voor 30 dag, een pas voor 100 dagen en een pas voor 1 dagen voor passagiers die gebruik willen blijven maken van de service.

Het bedrijf voert gesprekken met het Phuket Land Transport Office om het aantal routes te vergroten. Ga voor meer informatie naar www.phuketsmartbus.com

'

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.