TAT zegt 'A Million Thanks' tegen de Indianen

PERSBERICHT:

Het evenement, dat voorafgaand aan SATTE 2023 in New Delhi wordt gehouden, is bedoeld om partners uit de reisindustrie in India te bedanken voor het promoten van Thailand als favoriete bestemming onder Indiërs, van wie er in 1 bijna 2022 miljoen zijn geweest.

Bangkok, 9 februari 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft het 'A Million Thanks: Amazing Thailand Night Reception'-evenement in New Delhi georganiseerd om de Indiase reisindustrie te bedanken voor het promoten van Thailand als favoriete toeristische bestemming. Het evenement werd gehouden voorafgaand aan SATTE 2023, waarvoor TAT voor de 14e keer een sterke Thaise delegatie heeft uitgenodigd.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei: “India is en is altijd een belangrijke en primaire toeristische markt voor Thailand geweest. We willen al onze industriële partners in India hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het versterken van het positieve imago van Thailand als populaire bestemming voor Indiase reizigers.”

In 2022 registreerde Thailand meer dan 11 miljoen buitenlandse bezoekers. Hiervan waren er bijna 1 miljoen afkomstig uit India, waardoor het de op een na grootste bron van toeristenmarkten voor Thailand is - na Maleisië - en de grootste groep reizigers die per vliegtuig arriveert. In 2023 zullen naar verwachting zo'n 1.4 miljoen Indiase toeristen Thailand bezoeken.

Indiase toeristen verbleven gemiddeld 7.23 nachten in Thailand, met een gemiddelde reisuitgave van 35,240 Baht per persoon.

Indiase toeristen komen onder degenen die in aanmerking komen voor een Visa on Arrival (VOA) en die tot 30 maart 15 kunnen genieten van een verlengd verblijf in Thailand van 31 dagen (in plaats van 2023 dagen).

Bij de receptie werden professionals uit de Indiase reisindustrie en leden van de media ook op de hoogte gehouden van de toeristische producten en ervaringen van Thailand. De sessie 'Amazing Thailand Destination Presentation' werd gepresenteerd door dhr. Tanes Petsuwan, adjunct-gouverneur van de TAT voor internationale marketing – Azië en de Stille Zuidzee.#

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.