Verdachte betrokken bij moord op zakenvrouw Phuket na 15 jaar gearresteerd

Phuket -

Een gezochte verdachte die betrokken was bij de moord op een zakenvrouw in Phuket is na 15 jaar gearresteerd in Nakhon Si Thammarat.

Het Central Investigation Bureau (CIB) meldde eerder deze week dat ze een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als de heer Wiriyo, 55, in Nakhon Si Thammarat.

De arrestatie volgde op een incident waarbij een groep van zes verdachten het vuur opende op een stel in Phuket, een zakenman en -vrouw. De zakenvrouw werd ter plaatse dood verklaard terwijl de zakenman zwaargewond raakte.

Eerder werden al vijf andere verdachten aangehouden. De laatste verdachte, meneer Wiriyo, heeft naar verluidt toegegeven dat hij was ingehuurd om samen met een schutter op een motor te rijden. Hij ontving 10,000 baht als berijder.

Hij blijft in hechtenis vanaf het moment van de pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.