Bestuurder van Phuket-minibus heeft rijbewijs voor 90 dagen geschorst na spelen op mobiele telefoon - VIDEO

Phuket -

Het rijbewijs van een minibusbestuurder is voor 90 dagen geschorst en hij kreeg een boete van 2,000 baht nadat hij werd betrapt op het spelen van games op een mobiele telefoon terwijl hij met passagiers aan het rijden was.

Een videoclip van een chauffeur van een minibus die tijdens het rijden spelletjes speelde op een mobiele telefoon, was gisterochtend viraal gegaan op sociale media (13 februari).th). De videoclip is opgenomen door een passagier.

De heer Atcha Buajan, hoofd van het Phuket Land Transport Office (PLTO), vertelde de Phuket Express dat de chauffeur van de minibus gistermiddag snel was geïdentificeerd en opgeroepen voor een vergadering. De naam en leeftijd van de chauffeur van het minibusje werd niet door de ambtenaar gegeven. Het rijbewijs van de bestuurder wordt voor 90 dagen ingetrokken en hij krijgt een boete van 2,000 baht.

De chauffeur zei dat hij zes buitenlandse toeristen en een Thaise toerist van de Rassada-pier in Mueang Phuket naar Patong overbracht. Hij gaf toe dat hij het spel (SLOTS) tijdens het rijden had gespeeld, maar beweerde dit was de eerste keer dat hij dat ooit deed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.