Veel buitenlandse toeristen bezoeken het eiland Samui voor Valentijnsdag

Samui-eiland, Surat Thani –

Veel buitenlandse toeristen bezoeken het eiland Samui in Surat Thani voor Valentijnsdag.

De algemeen directeur van de Lomprayah Catamaran Company die veerboten en speedbootdiensten aanbiedt, de heer Kitthi Stephen Tharaputthi, vertelde The Phuket Express dat sinds vrijdag (10 februari)th) veel buitenlandse toeristen zijn voor Valentijnsdag naar het eiland Samui gereisd. De meesten van hen zijn Europeaan.

Ze vertrokken van Chumphon, het eiland Tao en het eiland Phangan naar het eiland Samui in Surat Thani. Kamers en restaurants zitten naar verluidt vol met toeristen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.