Franse toeristen gered nadat ze waren verdwaald in de jungle van Phuket

Phuket -

Twee Franse toeristen zijn gered nadat ze verdwaald waren geraakt in de jungle in Thalang.

Het hoofd van het Sirinat National Park, de heer Sorasak Rananan, vertelde de Phuket Express dat op zondag (12 februarith) om 10:22 kregen ze bericht van het dorpshoofd in het subdistrict Sakoo dat twee buitenlandse toeristen verdwaald waren in het bos in het nationale park.

Agenten van het nationale park, de toeristenpolitie van Phuket en het dorpshoofd gingen op zoek naar een natuurpad in Baan Nai Thon via de door de toeristen opgestuurde locatie.

Om 0.40 uur op maandag (13 februarith) werden de twee Franse toeristen in veiligheid gebracht. Ze werden door de toeristenpolitie van Phuket geïdentificeerd als de heer HATINGUAIS Victor Pierre Quentin en mevrouw BOUTEILLER Marie Stephanle Barbara Gisele. Ze bedankten alle officieren en dorpelingen.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.