Vier verdachten gearresteerd met 400,000 methamfetaminepillen in Chumphon

Chumphon, Zuid-Thailand –

Vier verdachten zijn gearresteerd met 400,000 methamfetaminepillen die in Chumphon in beslag zijn genomen.

Het Narcotics Suppression Bureau vertelde de Phuket Express vandaag dat ze op vrijdag (9 februari) vier verdachten hebben gearresteerd: de heer Supot Sangprajong, 42, de heer Puwadon Longguea, 35, de heer Suwit Raksachon, 46, en mevrouw Nitayanart Raksachon, 34. Ze werden gearresteerd bij een hoofdcontrolepost aan de Petchkasem Road (Bangkok – Chumphon Road). Bij hen werden 400,000 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Het Narcotics Suppression Bureau vertelde de Phuket Express dat ze een tip hadden gekregen van een bezorgde burger dat er een enorme hoeveelheid methamfetaminepillen werd overgebracht naar Zuid-Thailand. Een pick-uptruck en een auto met de vier verdachten werden gevonden met 400,000 methamfetaminepillen. Ze gaven toe dat ze uit het noordoosten van Thailand kwamen.

Alle verdachten worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen. De politie zet haar onderzoek voort om grotere dealers te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.