Honderd koppels laten zich op Valentijnsdag inschrijven in Phuket

Phuket -

Meer dan 100 Thaise en buitenlandse stellen hebben vandaag op Valentijnsdag (14 februari) hun huwelijksakten geregistreerd.th) in het district Mueang Phuket.

Het districtshoofd van Mueang Phuket, de heer Pairoj Srilamum, hield presentaties op het kantoor waar meer dan 100 paren zich inschreven voor huwelijksakten.

De heer Pairoj zei dat de 20 eerste koppels gratis hotelkamervouchers kregen. Elk paar heeft de kans om een ​​kaartje te kiezen voor een gouden item ter waarde van 7,500 baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.