Het Sunset Festival op Kamala Beach loopt ten einde

kamala-

Het Sunset Festival op Kamala Beach is vanavond (13 februari) afgeslotenth).

Ons vorige verhaal:

Kamala nodigt inwoners en toeristen uit om deze maand deel te nemen aan het Sunset Festival.

Nu voor de update:

Het festival werd gelanceerd op zaterdag (11 februarith) door de vice-gouverneur van Phuket, Danai Sunantharod. Op het festival stonden veel kraampjes met eten en producten, evenals concerten van Thaise zangers en bands.

Vice-gouverneur Danai vertelde The Phuket Express: “Het festival is bedoeld om het lokale toerisme en de economie te stimuleren. We willen buitenlandse toeristen laten weten dat Kamala een van de mooiste plekken in Phuket is die ze niet mogen missen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.