Duitse man gearresteerd voor het stelen van merkzonnebrillen van Russische vrouw bij immigratie op het eiland Phangan

Phangan-eiland, Surat Thani-

Een Duitse man is gearresteerd nadat hij een merkzonnebril had gestolen van een Russische vrouw bij het immigratiekantoor op het eiland Phangan.

De immigratiedienst van Surat Thani meldde vrijdag (10 februari).th) dat ze de heer MARCEL ALBERT MOHR, 31, een Duitse staatsburger hebben gearresteerd in een resort op het eiland Phangan. Bij hem werd een merkzonnebril in beslag genomen.

De arrestatie volgde op donderdag (9 februari).th) werd de politie op de hoogte gebracht van een diefstal van mevrouw Viktoriia Duka, 37, Russisch staatsburger. Ze vertelde de politie dat ze haar zonnebril, die ongeveer 24,000 baht kostte, was kwijtgeraakt bij het Surat Thani Immigration Office op het eiland Phangan terwijl ze bezig was met haar visumverlenging.

De politie heeft camerabeelden opgespoord voordat de verdachte werd geïdentificeerd. De heer Mohr vertelde de politie dat hij de zonnebril op een stoel zag liggen voordat hij ze oppakte, en verklaarde dat hij dacht dat ze waren achtergelaten en niet waren opgeëist.

Hij werd naar het politiebureau van Koh Phangan gebracht om te worden beschuldigd van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.