UPDATE: Portemonnee teruggegeven aan toerist na gevonden te zijn door kinderen in Rawai

Rawai-

Een toerist kreeg een portemonnee terug nadat kinderen in Rawai de portemonnee hadden gevonden en aan een wetshandhavingsfunctionaris hadden overhandigd.

Ons vorige verhaal:

Kinderen in Rawai vonden woensdag (8 februari) de portemonnee van een toerist voordat ze deze aan een wetshandhavingsfunctionaris overhandigdenth).

Nu voor de update:

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde de Phuket Express dat de portemonnee vandaag (11 februari) is teruggegeven aan de eigenaar. De toerist had al aangifte gedaan bij de politie van Patong toen de toerist ontdekte dat ze haar portemonnee ergens eerder was kwijtgeraakt.

De politie controleerde documenten die de toerist bij zich had en die overeenkwamen met de documenten in de portemonnee.

De naam en nationaliteit van de toerist of de eventuele beloning van de kinderen voor hun eerlijke gedrag werd niet door Aroon gegeven.

De toerist stemde er echter mee in om met ambtenaren op de foto te gaan, zoals hierboven te zien is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.