TAT presenteert 'Amazing New Chapters'-showcase op SATTE in India 2023

PERSBERICHT:

De heropening van Thailand voor toerisme en de richting naar een zinvolle reiservaring die duurzamer en verantwoordelijker is, gepromoot op de grootste reisbeurs van India.

Bangkok, 9 februari 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) neemt voor de 14e keer deel aan de jaarlijkse South Asia's Travel & Tourism Exchange (SATTE) in New Delhi – aangekondigd als de grootste, niet te missen reisbeurs in India – en leidt een sterke Thaise delegatie van meer dan 40 toeristische aanbieders.

De 30e editie van de show, SATTE 2023, vindt plaats van 9 tot 11 februari 2023 in India Expo Mart, Greater Noida, Delhi-NCR en zal naar verwachting ongeveer 35,000 deelnemers en 1,200 verkoopstands hebben.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei “SATTE 2023 is een belangrijke marktplaats voor TAT en Thaise toerismeleveranciers om onze overzeese partners te ontmoeten, om de volledige heropening van Thailand voor toerisme te demonstreren en om de richting van het koninkrijk naar hoogwaardig en duurzaam toerisme te promoten, inclusief onze soft-power-stichtingen, om een zinvolle reiservaring.”

Een belangrijk onderdeel van SATTE 2023 voor de Thaise delegatie zijn B2B-toeristische zakelijke uitwisselingen tussen Thaise toeristische leveranciers en buitenlandse kopers, om voort te bouwen op bestaande relaties en nieuwe verbindingen te smeden.

Een van de belangrijkste attracties van de aanwezigheid van Thailand op SATTE 2023 is de Thailand Stand van de TAT. Thailand wordt op de stand gezamenlijk gepromoot door Thai Airways International, THAI Smile Airways, 40 toeristische leveranciers - hotels, touroperators, DMC's en attracties - evenals de Association of Thai Travel Agents en Phuket Tourist Association.

Bezoekers van de stand presenteren een 'Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters'-thema en kunnen genieten van fascinerende demonstraties en workshops over het maken van traditionele Thaise kunst en handwerk met Nora-kralen en traditionele Thaise potpourri.

De Thailand-stand van de TAT werd officieel geopend door ZE mevrouw Pattarat Hongtong, ambassadeur van Thailand in India; de heer Yuthasak van TAT; de heer Tanes Petsuwan, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor internationale marketing - Azië en de Stille Zuidzee; Mevr. Siriges-A-Nong Trirattanasongpol, TAT New Delhi, en dhr. Thanet Tantipiriyakit, voorzitter van Phuket Tourist Association.

Daarnaast presenteerde TAT een blijk van waardering aan onze partner-bondgenoten - N Chirag; Ontdekkingsvakanties; D Paulus; TravelBullz en SAMAARA Holidays, die deelnemen aan de “Chalo Amazing Thailand-campagne” (Go Thailand) en voor hun voortdurende steun in de moeilijke tijd.

Een van de marketinginspanningen van de TAT op SATTE 2023 is de promotie van sporttoerisme – met name golf – via een 'City Marketing'-benadering. Langs deze lijn heeft Pattaya City een speciale stand op de show, die de rijkdom aan mogelijkheden voor sporttoerisme van de populaire badplaats, de vele attracties en het brede scala aan toerismegerelateerde zakelijke vestigingen, die samen genoeg bieden voor alle marktsegmenten, laat zien.

Om het bewustzijn van Pattaya als golfbestemming onder Indiase golfers verder te versterken, zullen TAT en Pattaya City op 10 februari gezamenlijk een activiteit 'Golf en exclusief netwerken' organiseren bij de Delhi Golf Club in New Delhi.

In 2022 registreerde Thailand bijna 1 miljoen toeristen uit India, waarmee het de op een na grootste bron van toeristenmarkten voor het land is. Voor 2023 wordt verwacht dat Thailand, gevoed door de voortdurende marketingactiviteiten van TAT, zo'n 1.4 miljoen Indiase toeristen zal verwelkomen, van de 25 miljoen toeristen die uit alle markten worden verwacht.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.