Brandschade luxe villa in Thalang - VIDEO'S

Thalang-

Een brand heeft een luxe villa in Thalang beschadigd.

De heer Prasit Nuwanna van de Disaster Prevention and Mitigation Division van de gemeente Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat vanmorgen (11 februari)th) om 10 uur werden ze op de hoogte gebracht van een brand in een villa in Soi Pasak 30, Cherng Talay.

Zeven brandweerlieden met twee brandweerauto's kwamen ter plaatse en ontdekten dat er een brand woedde met veel rook. Het duurde ongeveer twee uur om het vuur volledig te blussen. Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, terwijl ook de kosten van de schade worden geschat.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.