Twee mensen in Phuket-bus gewond nadat schutter het vuur opent

Phuket -

Twee mensen in een bus in Phuket zijn gewond geraakt nadat een schutter het vuur opende terwijl andere passagiers wegrenden.

De politie van Phuket City werd vanmorgen (7 februari) om 00 uur op de hoogte gebracht van het incident over een bus die reed op de Thep Krasattri Road in Rassada in Kwaan Din Dang. De politie kwam ter plaatse en sloot uit veiligheidsoverwegingen de weg voor beide rijstroken af ​​in een straal van een kilometer.

De buschauffeur, de heer Somyos Buakaew, 42, die niet gewond raakte, vertelde de Phuket Express: “De bus was ongeveer een kilometer verderop vertrokken vanaf het busstation. De bus was op weg naar Phatthalung. Er waren vandaag negen passagiers.”

“De schutter opende het vuur voordat ik de bus stopte en hoorde nog een schot. Een man en een vrouw in de bus liepen verwondingen op. Andere passagiers en ikzelf ontsnapten uit de bus nadat de bus stopte. De twee gewonden zijn naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.” aldus Somyos.

Het is onduidelijk of de verdachte nog in de bus zit, hoewel volgens gemengde rapporten de politie onderhandelde met een belanghebbende. Het gebied is nog steeds gesloten.

Dit is een ontwikkelingsverhaal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.