Kazachstaanse vrouw die te lang blijft blijven gearresteerd op de luchthaven van Phuket met behulp van valse documenten

Phuket -

Op de internationale luchthaven van Phuket is een vrouw uit Kazachstan gearresteerd die te lang bleef. Ze werd gevonden met behulp van valse documenten en was 89 dagen langer dan toegestaan.

Een immigratiebeambte op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat gisteren (8 februari).th), hebben ze mevrouw XENIYA KOPEIKINA, 27, een Kazachstaanse onderdaan, gearresteerd.

Ze werd gevonden met valse stempels in haar paspoort. Ze wordt beschuldigd van het gebruik van valse postzegels en valse documenten en ze is nu 89 dagen te laat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.