Illegale taxichauffeur gearresteerd in Patong tijdens voortdurende repressie

Patong-

Een illegale taxichauffeur werd gearresteerd in Patong omdat hij zijn persoonlijke voertuig gebruikte om toeristen over te brengen.

Luitenant Suchart Boonrak van de politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze deze week een vrouw hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als mevrouw Ni, 50, uit Kathu, Phuket.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het gebruik van een persoonlijk voertuig om toeristen als illegale taxi over te brengen.

Dit vind je misschien leuk:

Er worden juridische stappen ondernomen tegen vier illegale taxichauffeurs in Phuket.

Een illegale taxichauffeur werd gearresteerd in Patong omdat hij zijn persoonlijke voertuig gebruikte om toeristen over te brengen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.