Diamanten oorbel in Phuket teruggegeven aan Russische toerist

Phuket -

Een Russische toerist heeft een diamanten oorbel teruggegeven nadat ze hem in een hotel in Phuket had achtergelaten.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat mevr. Elena Zholobetskaia, 42, Rus, om hulp had gevraagd aan de toeristenpolitie van Samui in Surat Thani.

Ze vertelde de toeristenpolitie van Samui dat ze haar diamanten oorbel, die 70,000 baht kostte, was vergeten in een hotel in Maikhao in Thalang, Phuket.

De toeristenpolitie van Samui nam contact op met de toeristenpolitie van Phuket en zij gingen naar het hotel. Het hotel vertelde de toeristenpolitie dat een huishoudster de oorbel in de kamer van de Russische vrouw had gevonden. Het hotel had al geprobeerd contact op te nemen met de Russische toerist toen deze werd gevonden, maar dat mislukte.

De toeristenpolitie van Phuket nam contact op met de toeristenpolitie van Samui voordat mevrouw Elena op de hoogte werd gebracht. Ze is gisteren (7 februari) teruggegaan naar Phuket vanaf het eiland Samuith) en haar oorbel is teruggestuurd.

Mevrouw Elena was erg blij. Ze bedankte de huishoudster, de hotelexploitant, de toeristenpolitie van Samui en de toeristenpolitie van Phuket voor hun hulp.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.