TAT leidt sterke 'Amazing New Chapters' Thailand-aanwezigheid op ATF 2023

PERSBERICHT:

Indrukwekkende Thailand-stand, 'Amazing Thailand, Amazing New Chapters-receptie', Thailand Media Briefing en TRAVEX-verkopersdelegaties helpen de nieuwe richting van het koninkrijk naar zinvoller reizen uit te beelden.

Yogyakarta, 6 februari 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) is sterk aanwezig in Thailand op het ASEAN Tourism Forum (ATF) 2023 – van 2-5 februari 2023 in Jogja Expo Center (JEC) in Yogyakarta, Indonesië – met de belangrijkste boodschap dat "Thailand volledig weer open is voor toerisme, en dat het koninkrijk met de lopende campagne 'Visit Thailand Year: Amazing New Chapters' een betekenisvolle reisrichting inslaat met de nadruk op hoogwaardig en duurzaam toerisme."

Zoals altijd stond de Thailand Stand van de TAT in het middelpunt van de aanwezigheid van Thailand op ATF, waar het thema in 2023 'Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters' was. Een scala aan toeristische attracties, diensten en producten uit heel Thailand was te zien, samen met demonstraties over het maken van moderne en traditionele Thaise kunst en ambachten, en hoogtepunten van hoe upcycling van producten Thailand heeft geholpen op weg naar meer duurzaam en verantwoord toerisme.

Bij de TAT op de Thailand Stand was een delegatie van negen verkopers uit Thailand, waaronder acht hotels en THAI Smile Airways. Ze behoorden tot de 250 verkopers en 250 kopers die de TRAVEX-reisuitwisselingscomponent van ATF bijwoonden.

Naast de Thailand-stand organiseerde de TAT op 2 februari ook de 'Amazing Thailand, Amazing New Chapters-receptie' om de toeristische partners van Thailand over de hele wereld te bedanken voor hun blijvende vertrouwen in het koninkrijk als een van 's werelds meest geliefde vakantiebestemmingen.

Het thema van de receptie was Go North, waarmee werd beoogd te laten zien dat Thailand naast de bruisende metropool Bangkok, de prachtige stranden en bezienswaardigheden van het Zuiden en Oosten ook andere even aantrekkelijke plaatsen te bieden heeft. Hoogtepunten van de receptie waren de presentatie van toeristische attracties in het Noorden en culturele optredens.

Tijdens het evenement heeft de TAT ook de Thailand Media Briefing gehouden om een ​​update te geven over de toeristische situatie in Thailand, om de nieuwste toeristische strategieën te presenteren en om nieuwe toeristische producten en diensten onder de aandacht te brengen.

De heer Tanes Petsuwan, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor internationale marketing in Azië en de Stille Zuidzee, vertelde tijdens de briefing: “De lopende campagne 'Visit Thailand Year: Amazing New Chapters' heeft ertoe bijgedragen de wereld te vertellen dat Thailand volledig is heropend voor toerisme, en door ons te helpen 11.15 miljoen internationale toeristen te verwelkomen in 2022.”

“De TAT gaat door met de al lang bestaande 'Amazing Thailand'-branding in haar wereldwijde marketinginspanningen en accentueert dit met het 'Amazing New Chapters'-concept om op ervaring gebaseerd toerisme te promoten en een streven naar meer betekenisvol reizen dat duurzamer en meer verantwoordelijk. Dit omvat het benutten van de 5F soft-power-fundamenten van het koninkrijk van Food, Film, Festival, Fight en Fashion, en het uitnodigen van reizigers over de hele wereld om te genieten van nieuwe en bestaande toeristische ervaringen die Thailand te bieden heeft.” Voor 2023 verwacht de TAT 25 miljoen internationale toeristen te verwelkomen. Het doel voor de totale inkomsten uit toerisme is 2.38 biljoen Baht – wat neerkomt op een terugkeer naar 80% van het niveau van vóór de pandemie in 2019.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.