Phuket verwelkomt eerste Chinese reisgroep in drie jaar

Phuket -

De eerste Chinese reisgroep in drie jaar arriveerde op de internationale luchthaven van Phuket.

Vanmiddag (6 februarith) om 3:15 uur op Phuket International Airport Directeur de heer Monchai Tamod en de heer Montree Manator, plaatsvervangend directeur van de Tourism Authority van het Thailand Phuket Office verwelkomden de eerste Chinese reisgroep op de luchthaven.

Er zijn in totaal 180 passagiers van een rechtstreekse vlucht van Spring Airlines uit Shanghai die op de luchthaven zijn aangekomen.

Drie jaar lang waren er geen grote groepsreizen vanwege de Covid-19-pandemie.

Dit vind je misschien leuk:

De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft in samenwerking met de Chinese Ambassade en Spring Airlines op maandag 6 februari de eerste Chinese groepsreizen verwelkomd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.