Fire Guts Speedboot op het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Een brand verwoestte een speedboot op het eiland Samui. Er werden geen gewonden gemeld.

Het Thai Marine Enforcement Command Centre (Thai – MECC) meldde dat de brand op zondag (5 februari) na middernacht begon.th) nabij de haven van Seatran in het subdistrict Bang Rak, Bohut. Agenten van het Thai – MECC en andere relevante agenten kwamen ter plaatse.

De speedboot stond 50 meter uit de kust geparkeerd. In de buurt stonden veel speedboten geparkeerd. Andere boten werden verwijderd van de getroffen boot.

Het Thaise – MECC meldt dat de in brand gestoken boot zwaar beschadigd is geraakt en uiteindelijk is gezonken. Er werden geen doden of gewonden gemeld. In de buurt werd geen olielek gevonden.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht op het moment van ter perse gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.