Russische toeristen helpen bij het opruimen van het strand op het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Russische toeristen hielpen bij het verzamelen van afval op een strand op het eiland Samui.

Op januari 31st 's Ochtends hielpen veel Russische toeristen met het verzamelen van afval op het strand van Baan Mae Nam voordat ze gingen sporten, zwemmen en zonnebaden.

Afval gevonden op het strand waren plastic flessen, glazen flessen en zeewier.

Een van de Russische toeristen, de heer Mike Michael, vertelde aan de Thaise media: “Mijn familie en ik bezoeken het eiland Samui al negen jaar. De lokale bevolking van Samui is erg aardig en het eiland Samui is erg mooi.”

“Sterke wind en golven hebben zee- en landafval naar het strand gebracht. We willen geen vies strand zien. Ook voor andere strandgangers is het gevaarlijk als ze op glazen flessen stappen.” voegde Mike eraan toe.

De heer Pumin Nakpetpoon, een bungalowexploitant op het strand, bracht het afval dat de toeristen verzamelden naar een vuilnisbak langs de weg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.