Rawai nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de strandmarkt

Rawai-

Rawai nodigt inwoners en toeristen uit om deel te nemen aan de Beach Market die aan de gang is.

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde de Phuket Express dat 'Lard Lae Lay' (Watching Beach Market) jaarlijks wordt gehouden. Dit jaar wordt het twee maanden lang elke vrijdag en zaterdag van de week gehouden, van deze maand tot volgende maand op Rawai Beach. De markt biedt verse zeevruchten van lokale vissers, lokale producten en traditionele optredens.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.