UPDATE: Zoektocht naar vermiste Duitser in de buurt van Phangan Island gaat door op dag 4

Phangan-eiland, Surat Thani –

De zoektocht naar een vermiste Duitse toerist die naar verluidt van een veerboot in de buurt van het eiland Phangan in Surat Thani is gesprongen, is op dag 4 voortgezet.

Onze eerdere verhalen:

Het Second Area Command van de Royal Thai Navy meldde aan de Thaise media dat ze op de hoogte waren gebracht dat een mannelijke buitenlandse toerist op dinsdag (7 januari) om 00 uur van een veerboot was gesprongen die op weg was naar het eiland Phangan.st) naar Donsak in Surat Thani.

De zoektocht naar een vermiste Duitse toerist die naar verluidt van een veerboot bij het eiland Phangan in Surat Thani is gesprongen, is voortgezet.

Het Samui Public Relations Office meldt dat de zoektocht door de Royal Thai Navy en reddingswerkers is voortgezet in de oceaan en op het land bij Thong Sala Beach naar Baan Tai Beach en Hua Tean Pier.
Tourbootoperators en hotelexploitanten zijn geïnformeerd over de heer Florian Storz, 35, en dat als hij wordt gezien, zijn locatie moet melden. Op dit moment sluiten reddingsteams de mogelijkheid niet uit dat de vermiste man zwom om dichtbij te landen.
Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.