Twee verdachten beroven supermarkt bij Gun-Point in Phuket

Phuket -

Twee verdachten zijn op de vlucht nadat ze een buurtwinkel onder schot hebben beroofd in de wijk Thalang.

De politie van Thalang werd eerder deze week op de hoogte gebracht van het incident in een buurtwinkel in het subdistrict Paklok.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat camerabeelden laten zien dat om 4 uur twee verdachten met volle helmen stopten voor de winkel. Een verdachte gebruikte een handgemaakt pistool en richtte het op twee vrouwelijke personeelsleden. Het personeel gaf de verdachten 20 baht.

De politie van Thalang jaagt op de verdachten en merkte op dat de buurtwinkel op de laatste dag open was toen ze werden beroofd. De winkel wordt heropend en verplaatst naar een ander gebied.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.