UPDATE: Wit-Russische man gearresteerd wegens vermeende betrokkenheid bij het beroven van Russen voor geld en cryptovaluta in Phuket

Phuket -

Een Wit-Russische man werd gearresteerd omdat hij naar verluidt betrokken was bij het beroven van andere Russen voor contant geld en cryptovaluta in Thalang.

Ons vorige verhaal:

Een Russische verdachte is gearresteerd omdat hij naar verluidt andere Russen zou hebben beroofd voor contant geld en cryptovaluta in Thalang.

De politie van Regio 8 vertelde de Phuket Express dat gisteren (2 februarind), arresteerden ze de heer Georgi Gavrylchyk, Wit-Russisch onderdaan, 36, in Rawai, Mueang Phuket. Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Cherng Talay.

De arrestatie volgt op een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Phuket dat gisteren is uitgevaardigd wegens diefstal, illegaal vuurwapenbezit en het in het openbaar dragen van een wapen zonder vergunning.

De heer Gavrylchyk wordt ervan beschuldigd samen te werken met een eerder gearresteerde verdachte, de heer Dnitry Shergin, 32, om Russische staatsburgers te beroven voor aanzienlijke hoeveelheden contant geld in Phuket.

Op het moment van schrijven had geen van beide verdachten een pleidooi gehouden of verklaringen afgelegd aan de pers over de beschuldigingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.