UPDATE: Zoektocht naar vermiste Duitse toerist gaat door in de buurt van Phangan Island

Phangan-eiland, Surat Thani –

De zoektocht naar een vermiste Duitse toerist die naar verluidt van een veerboot bij het eiland Phangan in Surat Thani is gesprongen, is voortgezet.

Ons vorige verhaal:

Het Second Area Command van de Royal Thai Navy meldde aan de Thaise media dat ze op de hoogte waren gebracht dat een mannelijke buitenlandse toerist op dinsdag (7 januari) om 00 uur van een veerboot was gesprongen die op weg was naar het eiland Phangan.st) naar Donsak in Surat Thani.

De volledige zoektocht door de Surat Thani Marine Police, lokale reddingsduikers en het Phangan Marine Office is voortgezet in de zee en op de stranden van de Tae Nok- en Tae Nai-eilanden, waar deze eilanden de dichtstbijzijnde eilanden zijn van het eiland Phangan.

Ondertussen helpen bootoperators te zoeken tussen de route van Samui Island en Phangan Island naar Surat Thani.

De toeristenpolitie van Surat Thani zei dat de heer Florian Storz, 35, Thailand is binnengekomen via een toeristenvisum dat geldig is tot vandaag 2 februari.nd2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.