Russische verdachte gearresteerd voor het naar verluidt beroven van andere Russen voor geld en cryptovaluta in Phuket

Phuket -

Een Russische verdachte is gearresteerd omdat hij naar verluidt andere Russen zou hebben beroofd voor contant geld en cryptovaluta in Thalang.

Dat heeft de politie van Regio 8 vandaag (2 februari) aan de Phuket Express verteldnd) dat gisteren, (1 februarist), arresteerden ze dhr. Dnitry Shergin, 32, een Russische staatsburger in een resort in Karon. Hij is een gezochte verdachte met een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Phuket, uitgevaardigd op 31 januarist 2023.

Hij wordt beschuldigd van diefstal, illegaal vuurwapenbezit, het dragen van een wapen in het openbaar zonder vergunning en het illegaal vasthouden van andere mensen samen met andere verdachten die naar verluidt betrokken zijn bij het incident en nog voortvluchtig zijn.

De arrestatie volgde op 11 decemberth Vorig jaar deden de heer Viacheslav Kopan, 35, en de heer Evgenii Kamolov, 32, beiden de Russische nationaliteit, aangifte bij de politie van Cherng Talay in Thalang.

Ze vertelden de politie dat ze om 1:00 uur werden aangevallen en bedreigd door een groep buitenlandse verdachten voor 20,000 dollar contant geld en 25,000 dollar aan een crypto-portemonnee in Soi Cherng Talay 16.

Na een volledig onderzoek heeft de politie de verdachte geïdentificeerd waarbij een van de vrienden van de slachtoffers bij het incident betrokken zou zijn geweest.

Verdere details over dit zich ontwikkelende verhaal kunnen worden vrijgegeven zodra deze door de Thaise politie worden onthuld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.