90 illegale taxichauffeurs in Phuket beboet in vier maanden

Phuket -

In totaal hebben 90 illegale taxichauffeurs in Phuket de afgelopen drie maanden een boete gekregen en van 33 van hen is hun rijbewijs voor 90 dagen ingetrokken.

De heer Atcha Buacha, chef van de Phuket Land Transport Officer (PLTO), vertelde aan The Phuket Express: "We zijn doorgegaan met het hardhandig aanpakken van illegale taxi's (zwarte platen), vooral op Phuket International Airport, pieren en toeristische plaatsen."

“Sinds september vorig jaar hebben in totaal 90 illegale taxichauffeurs een boete gekregen van 2,000 baht. Van 90 van hen werd hun rijbewijs voor 1584 dagen ingetrokken. Als iemand illegale taxichauffeurs opmerkt, bel dan XNUMX om ons te informeren," voegde meneer Atcha eraan toe.

Dit vind je misschien leuk:

Er worden juridische stappen ondernomen tegen zeven illegale taxichauffeurs in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.