Phuket Tourist Association organiseerde "Phuket Roadshow to Saudi Arabia 2023" in Jeddah

PERSBERICHT:

Op 26 januari 2023 leidde dhr. Thaneth Tantipiriyakij, voorzitter van Phuket Tourist Association samen met dhr. Chaiwat Tamthai, directeur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), Dubai and Middle East Office, meer dan 30 Thaise toeristenoperators om “Phuket Roadshow naar Saoedi-Arabië 2023” in het Marriot Hotel in Jeddah. Meer dan 40 Saoedische toerismebedrijven in Jeddah woonden het evenement bij om de zakelijke kansen in Phuket te inventariseren en deel te nemen aan een zakelijke afstemming met de Thaise tegenhangers.

Bij deze gelegenheid heette dhr. Kitinai Nutakul, consul-generaal, de deelnemers welkom door te herhalen dat zijn team bereid is om de Thaise bedrijfssectoren in Saoedi-Arabië te ondersteunen. De consul-generaal feliciteerde de zakenlieden ook met hun succesvolle bezoek aan Riyadh en Dammam eerder en benadrukte het potentieel van Phuket om de samenwerking op het gebied van toerisme met Saoedi-Arabië te bevorderen, met name een poging om de Specialized Expo 2028 te organiseren onder het thema "Future of Life: Living in Harmony, Sharing Welvaart".

Naast het matchen van bedrijven en het uitwisselen van informatie, nam de consul-generaal samen met de heer Apichart Presertsud, directeur van het Thai Trade Centre in Jeddah, deel aan een verlotingsactiviteit waarbij prijzen werden uitgereikt voor vertegenwoordigers van Saoedische bedrijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.