Duitse man vermist na springen van veerboot bij eiland Phangan

Phangan, Surat Thani-

Een Duitse man is vermist nadat hij naar verluidt van een veerboot was gesprongen bij het eiland Phangan in Surat Thani.

Het Second Area Command van de Royal Thai Navy meldde aan de Thaise media dat ze op de hoogte waren gebracht dat een mannelijke buitenlandse toerist vannacht (7 januari) om 00 uur van een veerboot was gesprongen die op weg was naar Phangan Island.st) naar Donsak in Surat Thani.

Een kwartier nadat de veerboot de pier bij Phangan Island had verlaten, riepen passagiers dat iemand van de veerboot was gesprongen. De kapitein van de veerboot draaide het schip om om de passagier te zoeken terwijl hij de Royal Thai Navy om hulp riep.

Om 8:47 uur werd een volledige zoekactie gestart door de Surat Thani Marine Police, lokale reddingsduikers en het Phangan Marine Office. De zoektocht werd echter om 10 uur gestaakt wegens duisternis en twee meter hoge golven in de zee

De toerist werd later publiekelijk geïdentificeerd door ambtenaren als de heer Florian Storz, 35, een Duits staatsburger. De zoektocht is vanmorgen (1 februarist).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.