Amerikaanse man, 67, sterft na crash met 'Big Bike' in Phang Nga

FOTO: Wat Kao Garoen Tham reddingsteam / Bee Kung

Phang Nga-

Een 67-jarige Amerikaanse motorrijder kwam om het leven nadat hij met zijn 'grote motor' in botsing kwam met een vrachtwagen met aanhanger in Phang Nga.

De politie van Mueang Phang Nga werd gisteren (5 januari) om 30 uur op de hoogte gebracht van het ongevalst) op Phet Kasem Road in het district Mueang Phang Nga.

Politie en hulpdiensten kwamen aan bij een bocht op de noordelijke rijbaan in het subdistrict Tak Dad. Een gloednieuwe maar nu beschadigde grote fiets werd op de weg gevonden. De bij het ongeval betrokken vrachtwagen met aanhanger stond vlakbij langs de weg geparkeerd.

Het lichaam van de grote motorrijder werd geïdentificeerd als een 67-jarige Amerikaanse staatsburger en werd gevonden in de buurt van het wiel van de vrachtwagen. (De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur, alleen geïdentificeerd als de heer Surasak, 37, vertelde de relevante politie dat hij op de linkerbaan reed met een snelheid van ongeveer 60 kilometer per uur. Toen hij bij een bocht in de weg kwam, zag hij de grote motorrijder die met hoge snelheid reed en kwam dicht bij zijn vrachtwagen. Surasak toeterde twee keer met zijn claxon om de berijder te waarschuwen voordat de motorrijder de controle verloor en tegen de rechterkant van de veel grotere vrachtwagen crashte, onder het voertuig viel en op slag dood was volgens de politie ter plaatse.

De politie van Mueang Phang Nga voert nog steeds een volledig onderzoek uit naar mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.