Drie buitenlandse toeristen gered nadat ze verdwaald waren geraakt in Phangan Island Forest

Phangan-eiland, Surat Thani –

Drie buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze verdwaald waren in een bos op het eiland Phangan in Surat Thani.

Het hoofd van het Than Sadet-Ko Pha-Ngan National Park, de heer Thikamphon Penchaom, vertelde TPN Media: “We zijn gisteren (30 januari) op ​​de hoogte gebracht door een dorpshoofd over de vermiste toeristen in het subdistrict Baan Tai.th) om 5 uur.”

“Drie buitenlandse toeristen konden niet uitstappen na een poging om een ​​natuurlijk pad op de Ra-berg te volgen. Ze belden ons op een mobiele telefoon voor hulp. We controleerden hun locatie en realiseerden ons dat ze zich op een oud pad naar de top van de berg bevonden, 'voegde meneer Thikampphon eraan toe.

“Om 8:45 uur vonden we ze. Het waren de heer Prasannatma Das Bhatt, 30, mevrouw Stagey Anne Pedder, 35, beiden Brits staatsburger, en mevrouw Sandra Helena, 44, Nederlands staatsburger. Ze zijn allemaal veilig,' legde dhr. Thikampphon uit.

De toeristen bedankten ambtenaren, stafleden en reddingsteams.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.