Vermiste tas met paspoort teruggegeven aan Amerikaanse toerist in Phuket

Phuket -

Een tas met een paspoort en verschillende creditcards en identiteitskaarten is op tijd teruggegeven aan een Amerikaanse toerist in Phuket, vlak voor vertrek uit het land.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat op zondag (29 januarith) omstreeks 7 uur Dhr. Edward Freitas, 30, Amerikaans staatsburger, stapte in een taxi in de oude binnenstad van Phuket voordat hij uitstapte bij de Bang Naew Intersection in de stad Phuket.

Meneer Freitas vergat zijn tas met zijn paspoort en verschillende kaarten in de taxi. Hij kon zich het nummerbord van de taxi niet herinneren. Meneer Freitas zou vanavond (30 januari) op ​​een vlucht van Thailand naar Sydney zittenth).

Sociale media hielpen bij het delen van het incident om de chauffeur te helpen vinden. Uiteindelijk verscheen de taxichauffeur vanmiddag met de tas bij de toeristenpolitie van Phuket en gaf hij de kostbare spullen terug aan meneer Freitas. Meneer Freitas bedankte de taxichauffeur, de toeristenpolitie van Phuket en lokale sociale media en ging toen verder met het halen van zijn vlucht zoals gepland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.