Dolfijn dood gevonden in Krabi

Krabi-

Een dolfijn is dood aangetroffen bij een eiland in Mueang Krabi.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat ze op zaterdag 28 januari door ambtenaren in het Than Bok Khorani National Park op de hoogte waren gebracht dat er een dode dolfijn was gevonden aan de oostkant van het Hong-eiland in de Khao Thong onderdistrict.

Ze gingen ter plaatse om de mannelijke Indo-Pacifische tuimelaar te vinden die 190 centimeter lang was. Er werden geen ernstige verwondingen gevonden bij de dode dolfijn.

Een autopsie werd uitgevoerd waarin zijn doodsoorzaak werd geïdentificeerd als een natuurlijke ziekte.

-------------------------------

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.