Phuket Festival 2023 begint officieel

Phuket -

Het Phuket Festival 2023 is nu officieel van start gegaan.

Onze eerdere verhalen:

De gemeente Phuket City nodigt mensen uit om deel te nemen aan het Phuket Festival 2023 in de oude binnenstad van Phuket.

Nu voor de update:

Het Phuket Festival is gisteravond (27 januari) officieel gelanceerdth) door de Phuket-gouverneur Naroong Woonciew en de burgemeester van de gemeente Phuket, Saroj Angkanapilard, op het gecharterde kruispunt in de oude binnenstad van Phuket.

De heer Saroj vertelde The Phuket Express, “Phuket is zeer uniek in natuurlijk toerisme en cultureel toerisme. De stad heeft het hoogste toerisme-inkomen van het land gegenereerd. Het Phuket Festival 2023 wordt gehouden tot 29 januarith. Het is bedoeld om mensen en inwoners van Phuket aan te moedigen het belang in te zien van onze kostbare tradities uit de oudheid. We gebruiken wat we hebben om het toerisme te stimuleren en tegelijkertijd behouden we wat we hebben voor de volgende generaties.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.