Geen jetski-exploitanten in Patong testen positief in drugsbestrijding

Patong-

Geen enkele jetski-operator of personeel op Patong Beach testte positief op drugs tijdens een recent hardhandig optreden, zeiden de relevante autoriteiten.

Een team van functionarissen, gestuurd door de districtschef van Kathu, voerde gisteren (27 januari) urinedrugtests uit op meerdere jetski-stafleden zonder voorafgaande kennisgeving.

De districtschef van Kathu, de heer Siwat Rawangkun, zei tegen de Phuket Express: "Dit maakt deel uit van een campagne die we 'X-Ray' noemen om illegaal drugsgebruik en -verkoop te onderdrukken."

“Personeel van jetskibedrijven op het strand van Patong werd getest op drugsurine, in totaal 56 mensen. Geen van hen testte positief op drugs.” aldus de heer Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.