Jetski- en parasailer krijgt boete van 60,000 Baht na het overtreden van regels op het strand in Thalang

Thalang-

Een jetski- en parasailoperator kreeg een boete van 60,000 baht nadat hij de regels had overtreden en opereerde op een beschermd strand in Thalang.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Chayapong Pranit, vertelde de Phuket Express dat ze klachten hadden ontvangen dat een jetski- en parasailoperator illegaal actief was op Surin Beach in Cherng Talay.

Surin Beach is een beschermd strand (White Beach Project) waar maritieme activiteiten verboden zijn. Deze activiteiten irriteren strandgangers en zwemmers en zijn niet veilig voor hen.

Dat heeft meneer Chayapong gisteren (27 januari) aan de Phuket Express verteldth) dat toen ambtenaren het strand inspecteerden er vijf jetski's op werden gevonden. Die jetski's zijn geregistreerd om alleen te worden gebruikt op het Bang Tao-strand in Cherng Talay en de jetski's worden voor hun vergunningen in het verkeerde gebied gebruikt. De exploitant heeft een boete gekregen van 10,000 Baht per jetski, in totaal 50,000 Baht.

De heer Chayapong vertelde de Phuket Express ook dat ze ontdekten dat de exploitant een boot gebruikte voor parasailing die alleen was toegestaan ​​op Kamala Beach, Kathu. De exploitant kreeg ook een boete van nog eens 10,000 baht voor het gebruik van de boot in het verkeerde gebied van de vergunning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.