Britse man gearresteerd op het eiland Samui voor 25 dagen overstay

Samui, Surat Thani –

Een Britse man werd gearresteerd op het eiland Samui in Surat Thani voor 25 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

De immigratieambtenaren van Surat Thani vertelden de Phuket Express dat ze deze week de heer Arran Newman, 36, Brits staatsburger, hebben gearresteerd in een hotel in Maret op het eiland Samui.

Volgens de officier is hij nu 25 dagen langer dan zijn legale visum gebleven. Hij werd naar het politiebureau van Bo Phut gebracht om te worden beschuldigd van overschrijding van de verblijfsduur. Het was onduidelijk waarom meneer Newman zijn visum had overschreden.

De arrestatie volgde op de Surat Thani immigratieambtenaren die patrouilleerden om in een nieuwe campagne op te treden tegen buitenlanders die te lang bleven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.