Vrouw gearresteerd met 2,072 meth-pillen in Chalong

Chalong-

Een vrouw werd gearresteerd met 2,072 methamfetaminepillen en crystal methamfetamine in Chalong, Mueang Phuket.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze op vrijdag (27 januari) mevrouw Sukanda 'On' Wetchago, 30, uit Rawai hebben gearresteerd. Bij haar werden 2,072 methamfetaminepillen en 0.90 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

Ze werd naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs (methamfetaminepillen en kristalmethamfetamine) met de bedoeling om te verkopen.

Misschien vind je deze leuk:

In het district Kathu is een verdachte aangehouden met 22,406 methamfetaminepillen en 570.59 gram crystal methamphetamine.

Een medewerker van een uitgaansgelegenheid aan Bangla Road in Patong werd gearresteerd met cocaïne nadat hij de illegale drug aan toeristen zou hebben verkocht.

In Phuket is een man gearresteerd met 2,800 methamfetaminepillen, een pistool en kogels.

Een stel werd gearresteerd met een halve kilo crystal methamphetamine in een openbaar park in Phuket Town.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.