Phuket Elephant Camp-bedrijven klaar voor Chinese toeristen

Phuket -

Olifantenkampbedrijven in Phuket staan ​​klaar om Chinese toeristen te verwelkomen.

Een exploitant van een olifantenbedrijf in de buurt van de Nark Kerd-heuvel (Khao Phra Yai) in Soi Yod Sanae, Chalong, vertelde de Phuket Express dat Chinese toeristen de belangrijkste toeristen waren die vóór Covid -19 olifantenkampen in Phuket bezochten. In feite waren Chinese toeristen goed voor ongeveer 80 procent van de buitenlandse toeristen die olifantenparken in het algemeen bezochten.

De laatste tijd zijn iets meer dan 60 procent van de klanten van olifantenkampen Russische en Kazachstaanse toeristen.

Volgens olifantenparken vinden bezoekers het leuk om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van olifantenrijden, foto's maken met olifanten, olifanten voeren en op ATV'S rijden om natuurlijke landschappen te bekijken.

Olifantenparken en -kampen hebben zich voorbereid om meer Chinese toeristen te verwelkomen door het aantal tekens in de Chinese taal te vergroten en nog steeds anti-Covid-19-maatregelen te handhaven, zoals het dragen van gezichtsmaskers.

TPN-media merkt op dat olifantenkampen, vooral die waar paardrijden toegestaan ​​is, controversieel zijn voor veel westerse bezoekers vanwege culturele verschillen en als gevolg daarvan sterk afhankelijk zijn van bezoekers uit China en Rusland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.