Alcoholverkopers die in de vroege ochtend illegaal verkochten op Bangla Road

Patong-

Volgens lokale bewoners werden in de vroege ochtend alcoholverkopers aangetroffen die illegaal verkochten op Bangla Road.

Ons vorige verhaal:

Het verkopen van alcohol in schuimdozen door verkopers of pop-up-alcoholhokjes moet worden verboden, aangezien dit illegaal is. De Bangla Road is een openbare weg en men mag onderweg geen alcohol verkopen.

Een niet-geïdentificeerde lokale bewoner die op de Bangla Road reed, vertelde de Phuket Express dat om 6 uur vanmorgen (00 januari) enkele alcoholverkopers alcohol verkochten aan buitenlandse toeristen met tafels en stoelen voor klanten onderweg.

Buurtbewoners bellen de autoriteiten om de kwestie te onderzoeken en hard op te treden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.